Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Váš košík prozatím neobsahuje žádnou andělskou radost :(
Potřebujete poradit? Neváhejte mě kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů na stránkách www.nej-andele.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů na stránkách www.nej-andele.cz

Tím, že chcete napsat komentář nebo diskuzní příspěvek na stránky www.nej-andele.cz, svěřujete mi své osobní údaje. Jsem si vědoma své povinnosti vaše osobní údaje chránit a zabezpečit je před zneužitím. Dovolte mi tímto, seznámit vás s pravidly a zásadami ochrany osobních údajů, na které máte v souvislosti s GDPR (Nařízení EU o ochraně osobních údajů), právo. Vezměte prosím na vědomí, že:

  1. Tímto udělujete souhlas společnosti evea, s.r.o., se sídlem Rudenská 86, 253 01 Chýně, IČ 26757389, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 91735 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno (přezdívku)
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím a to na dobu 10 let.

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno výhradně mnou osobně, jako jednatelkou společnosti evea, s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  4. Osobní údaje nejsou předávány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu nebo emailu.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z mého blogu

Nový Gabriel v duhové zelené
Nový Gabriel v duhové zelené
Z dnešního nedělního tvoření se narodil tenhle krásný Gabriel se sukýnkou v duhové barvě s odlesky zelené a zlaté. Nááádherný! Mám radost. číst celé
Alsean v růžové s opálovými křídly dnes vyráží do Petřvaldu
Alsean v růžové s opálovými křídly dnes vyráží do Petřvaldu
S tímto krásným bráškou jsem se dnes pomazlila, s láskou jsem ho zabalila a za malou chvíli ho předám k odeslání paní Míše do Petřvaldu. Věřím, že jí ... číst celé
Když to funguje mně, bude i vám :-)
16.05.2020
Když to funguje mně, bude i vám :-)
Můj příběh o životní změně, kterou právě prožívám - za 40 dnů 6 kilo dole. číst celé
Udělají vaše dárečky radost?
09.12.2019
Udělají vaše dárečky radost?
Vyberte si andělské přívěsky z www.nej-andele.cz a rozzářený úsměv máte zaručen! číst celé
Ráda vám pomůžu
www.nej-andele.cz
Vera
Vera
Po - Pá: 9.00 - 17.00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.