Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Váš košík prozatím neobsahuje žádnou andělskou radost :(
Potřebujete poradit? Neváhejte mě kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

Děkuji za vaši důvěru, se kterou mi svěřujete své osobní údaje. Vaše osobní údaje budu chránit a zabezpečím je před zneužitím. Abych dostála svých povinností v oblasti ochrany vašich osobních údajů, vezměte prosím na vědomí, že:

  1. Tímto udělujete souhlas společnosti evea, s.r.o., se sídlem Rudenská 86, 253 01 Chýně, IČ 26757389, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 91735 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti a následně za účelem zveřejnění vašeho hodnocení na stránkách www.heureka.cz a www.nej-andele.cz. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let.

  3. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  4. Osobní údaje nejsou předávány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z mého blogu

Nový Gabriel v duhové zelené
Nový Gabriel v duhové zelené
Z dnešního nedělního tvoření se narodil tenhle krásný Gabriel se sukýnkou v duhové barvě s odlesky zelené a zlaté. Nááádherný! Mám radost. číst celé
Alsean v růžové s opálovými křídly dnes vyráží do Petřvaldu
Alsean v růžové s opálovými křídly dnes vyráží do Petřvaldu
S tímto krásným bráškou jsem se dnes pomazlila, s láskou jsem ho zabalila a za malou chvíli ho předám k odeslání paní Míše do Petřvaldu. Věřím, že jí ... číst celé
Když to funguje mně, bude i vám :-)
16.05.2020
Když to funguje mně, bude i vám :-)
Můj příběh o životní změně, kterou právě prožívám - za 40 dnů 6 kilo dole. číst celé
Udělají vaše dárečky radost?
09.12.2019
Udělají vaše dárečky radost?
Vyberte si andělské přívěsky z www.nej-andele.cz a rozzářený úsměv máte zaručen! číst celé
Ráda vám pomůžu
www.nej-andele.cz
Vera
Vera
Po - Pá: 9.00 - 17.00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.