Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Váš košík prozatím neobsahuje žádnou andělskou radost :(
Potřebujete poradit? Neváhejte mě kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 300,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
09.12.2019
Vánoční akce
Na zboží ve VÁNOČNÍ AKCI nelze uplatnit slevový kupón ani zákaznickou slevu. Pokud si mimo zboží v akci vyberete i zboží v plné ceně, slevový kupón za... číst celé
07.12.2016
Nemožné na počkání! Zázraky do 3 dnů!
Přejete si vlastní barevnou kombinaci? Napište na e-mail obchod@nej-andele.cz nebo své přání zavolejte na tel. 603 371 349 a bude-li to jen trochu mož... číst celé
22.10.2018
Líbí se vám vyprodaný andílek?
Toužíte po andílkovi, který je právě vyprodaný? Napište mi na vera@nej-andele.cz, zjistím jak dlouho bude trvat objednat chybějící komponenty, budu vá... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení

Zakliknutím políčka dáváte svůj informovaný souhlas se zasíláním obchodních sdělení (novinky, slevové kupóny, články a zajímavosti ze světa andělů) ze stránek www.nej-andele.cz na váš e-mail.

Konkrétně:

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti evea, s.r.o., se sídlem Rudenská 86, 253 01  Chýně, IČ 26757389, zapsané u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 91735 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovávala následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení a to na dobu 3 let, pokud tuto dobu neprodloužíte.

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů (tím správcem jsem já osobně - jako jednatelka společnosti evea, s.r.o.), a dále tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  4. Osobní údaje nejsou předávány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním můžete vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z mého blogu

Udělají vaše dárečky radost?
09.12.2019
Udělají vaše dárečky radost?
Vyberte si andělské přívěsky z www.nej-andele.cz a rozzářený úsměv máte zaručen! číst celé
Dovolená 2.-12.8.2019
01.08.2019
Dovolená 2.-12.8.2019
Ve dnech 2.8.-12.8. si budu užívat klidu, knih a pohody na dovolené. Kochejte se andělskou krásou, ale prosím o strpení, budete-li chtít některého z a... číst celé
Andělská karta týdne: Věnuj se sobě ...dopřej si péči (Phuel)
Andělská karta týdne: Věnuj se sobě ...dopřej si péči (Phuel)
Andělský vzkaz pro tento týden vám posílá strážný anděl emocí - Phuel. Dárce klidu, soucitu a laskavosti vás upozorňuje, že nic na světě není pro vás ... číst celé
Andělské karty: Vzkazy andělů na týden od 26.11.2018
Andělské karty: Vzkazy andělů na týden od 26.11.2018
Vyzvedněte si vzkaz svého anděla na týden od 26.11.2018, který vám posílá prostřednictvím andělských karet. číst celé
Ráda vám pomůžu
www.nej-andele.cz
Vera
Vera
Po - Pá: 9.00 - 17.00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.