Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Váš košík prozatím neobsahuje žádnou andělskou radost :(
Potřebujete poradit? Neváhejte mě kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 300,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.12.2016
Nemožné na počkání! Zázraky do 3 dnů!
Přejete si vlastní barevnou kombinaci? Napište na e-mail obchod@nej-andele.cz nebo své přání zavolejte na tel. 603 371 349 a bude-li to jen trochu mož... číst celé
22.10.2018
Líbí se vám vyprodaný andílek?
Toužíte po andílkovi, který je právě vyprodaný? Napište mi na vera@nej-andele.cz, zjistím jak dlouho bude trvat objednat chybějící komponenty, budu vá... číst celé
24.11.2017
20.10.2018 - Garance doručení do VÁNOC
Chcete mít jistotu, že váš dárek bude pod stromečkem a ne někde na poště? Objednávky přijaté do pondělní půlnoci 17. prosince vyexpeduji tak, aby vám ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním os.údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním os.údajů pro účely registrace uživatelského účtu

I malý e-shop, jako je ten můj, musí respektovat zákony. Výčet osobních údajů uvedených v bodě 1. tohoto souhlasu slouží pro vaši představu, jaké osobní údaje jsou v rámci vašeho uživatelského účtu zpracovávány. Pokud si pouze vytvoříte uživatelský účet a neuskutečníte žádnou objednávku, budou samozřejmě zpracovávány jen ty osobní údaje, které při registraci vyplníte, a žádné jiné.

Proto vás tímto informuji, že zakliknutím políčka:

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti evea, s.r.o., se sídlem Rudenská 86, 253 01  Chýně, IČ 26757389, zapsané u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 91735 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovávala následující vaše osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek (datum objednávky, objednané zboží, cenu objednávky, poskytnutou slevu, zvolený způsob dopravy, zvolený způsob platby a poznámky uvedené u jednotlivých objednávek)
    • historie diskusních příspěvků
    • historie dotazů
    • IP adresu
    • nastavení cookies
    • IČO u fyzické osoby - podnikatele
    • datum narození
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 2 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, nebo emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z mého blogu

Andělská karta týdne: Věnuj se sobě ...dopřej si péči (Phuel)
Andělská karta týdne: Věnuj se sobě ...dopřej si péči (Phuel)
Andělský vzkaz pro tento týden vám posílá strážný anděl emocí - Phuel. Dárce klidu, soucitu a laskavosti vás upozorňuje, že nic na světě není pro vás ... číst celé
Andělské karty: Vzkazy andělů na týden od 26.11.2018
Andělské karty: Vzkazy andělů na týden od 26.11.2018
Vyzvedněte si vzkaz svého anděla na týden od 26.11.2018, který vám posílá prostřednictvím andělských karet. číst celé
Andělská karta: Uvědom si 3 zážitky, které tě učinily šťastným... Poděkuj za ně!
Andělská karta: Uvědom si 3 zážitky, které tě učinily šťastným... Poděkuj za ně!
Projevte upřímnou vděčnost a vytvoříte si ve svém životě prostor k plnění našich přání a budete nadšený/á z každé pozitivní změny, kterou ve svém živo... číst celé
Andělské karty: Vzkazy andělů na týden od 12.11.2018
Andělské karty: Vzkazy andělů na týden od 12.11.2018
Vyzvedněte si vzkaz svého anděla na týden od 12.11.2018, který vám posílá prostřednictvím andělských karet. číst celé
Ráda vám pomůžu
www.nej-andele.cz
Vera
Vera
Po - Pá: 9.00 - 17.00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.