Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Váš košík prozatím neobsahuje žádnou andělskou radost :(
Potřebujete poradit? Neváhejte mě kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním os.údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním os.údajů pro účely registrace uživatelského účtu

I malý e-shop, jako je ten můj, musí respektovat zákony. Výčet osobních údajů uvedených v bodě 1. tohoto souhlasu slouží pro vaši představu, jaké osobní údaje jsou v rámci vašeho uživatelského účtu zpracovávány. Pokud si pouze vytvoříte uživatelský účet a neuskutečníte žádnou objednávku, budou samozřejmě zpracovávány jen ty osobní údaje, které při registraci vyplníte, a žádné jiné.

Proto vás tímto informuji, že zakliknutím políčka:

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti evea, s.r.o., se sídlem Rudenská 86, 253 01  Chýně, IČ 26757389, zapsané u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 91735 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovávala následující vaše osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek (datum objednávky, objednané zboží, cenu objednávky, poskytnutou slevu, zvolený způsob dopravy, zvolený způsob platby a poznámky uvedené u jednotlivých objednávek)
    • historie diskusních příspěvků
    • historie dotazů
    • IP adresu
    • nastavení cookies
    • IČO u fyzické osoby - podnikatele
    • datum narození
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 2 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, nebo emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z mého blogu

Udělají vaše dárečky radost?
09.12.2019
Udělají vaše dárečky radost?
Vyberte si andělské přívěsky z www.nej-andele.cz a rozzářený úsměv máte zaručen! číst celé
Dovolená 2.-12.8.2019
01.08.2019
Dovolená 2.-12.8.2019
Ve dnech 2.8.-12.8. si budu užívat klidu, knih a pohody na dovolené. Kochejte se andělskou krásou, ale prosím o strpení, budete-li chtít některého z a... číst celé
Andělská karta týdne: Věnuj se sobě ...dopřej si péči (Phuel)
Andělská karta týdne: Věnuj se sobě ...dopřej si péči (Phuel)
Andělský vzkaz pro tento týden vám posílá strážný anděl emocí - Phuel. Dárce klidu, soucitu a laskavosti vás upozorňuje, že nic na světě není pro vás ... číst celé
Andělské karty: Vzkazy andělů na týden od 26.11.2018
Andělské karty: Vzkazy andělů na týden od 26.11.2018
Vyzvedněte si vzkaz svého anděla na týden od 26.11.2018, který vám posílá prostřednictvím andělských karet. číst celé
Ráda vám pomůžu
www.nej-andele.cz
Vera
Vera
Po - Pá: 9.00 - 17.00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.