Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Váš košík prozatím neobsahuje žádnou andělskou radost :(
Potřebujete poradit? Neváhejte mě kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. I malý e-shop, jako je ten můj, musí respektovat zákony. Výčet osobních údajů uvedených v bodě 1. tohoto souhlasu slouží pro vaši představu, jaké osobní údaje jsou v rámci vašeho uživatelského účtu zpracovávány. Pokud si pouze vytvoříte uživatelský účet a neuskutečníte žádnou objednávku, budou samozřejmě zpracovávány jen ty osobní údaje, které při registraci vyplníte, a žádné jiné.

    Proto vás tímto informuji, že zakliknutím políčka:

    Udělujete tímto souhlas společnosti evea, s.r.o., se sídlem Rudenská 86, 253 01  Chýně, IČ 26757389, zapsané u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 91735 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovávala následující osobní údaje:

    1. marketingové cookies (anonymní)
    2. aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    1. marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    2. personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    1. marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    2. personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    2. Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    3. Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    4. Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    5. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nejsou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    1. vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět. V takovém případě nebudou spouštěny remarketingové kódy reklamních nástrojů a obsah na webových stránkách e-shopu již pro vás nebude personalizován
    2. požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    3. vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    4. u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    5. nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    6. požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    7. na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    8. v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z mého blogu

Udělají vaše dárečky radost?
09.12.2019
Udělají vaše dárečky radost?
Vyberte si andělské přívěsky z www.nej-andele.cz a rozzářený úsměv máte zaručen! číst celé
Dovolená 2.-12.8.2019
01.08.2019
Dovolená 2.-12.8.2019
Ve dnech 2.8.-12.8. si budu užívat klidu, knih a pohody na dovolené. Kochejte se andělskou krásou, ale prosím o strpení, budete-li chtít některého z a... číst celé
Andělská karta týdne: Věnuj se sobě ...dopřej si péči (Phuel)
Andělská karta týdne: Věnuj se sobě ...dopřej si péči (Phuel)
Andělský vzkaz pro tento týden vám posílá strážný anděl emocí - Phuel. Dárce klidu, soucitu a laskavosti vás upozorňuje, že nic na světě není pro vás ... číst celé
Andělské karty: Vzkazy andělů na týden od 26.11.2018
Andělské karty: Vzkazy andělů na týden od 26.11.2018
Vyzvedněte si vzkaz svého anděla na týden od 26.11.2018, který vám posílá prostřednictvím andělských karet. číst celé
Ráda vám pomůžu
www.nej-andele.cz
Vera
Vera
Po - Pá: 9.00 - 17.00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.